| CLASSICS & HOUSE | VIDEOCLIPS & VISUALS |

Wie is Juri V?

DJ Juri V (Juri Verstappen) is vooral bekend van zijn tijd bij Radio Veronica. Van 2012 tot 2017 mixte hij daar elke zaterdagavond de beste dance classics uit de 80’s, 90’s en 00’s aan elkaar in de “Club Classics Mix”. Ook schreef hij radiogeschiedenis door met het team van Somertijd in 2013 de Gouden Radioring in de wacht te slepen. Naast zijn radioshows draaide Juri op talloze Veronica Drive-in shows in binnen- en buitenland. Hij begon zijn carrière als DJ in discotheek Locomotion, Zoetermeer en heeft veel ervaring met draaien in het clubcircuit, events, festivals en bedrijfsfeesten.

Juri Verstappen

De V van Video

Gooiland - VSOP - 28-11-2014

Geïnspireerd door clip-zenders als MTV en VH1 draait Juri V niet alleen muziek, maar ook videoclips en visuals. Dit is niet alleen een unieke beleving voor het publiek, maar ook een mooie visuele toevoeging aan de lichtshow. Want, hoe leuk is het om niet alleen de hits te horen, maar ze ook te zien?!

Juri V mixt herkenbare club-classics met verrassende remixen. Zijn favoriete genre is dance muziek: disco, house en EDM, maar soms switcht hij ook naadloos naar Hip Hop, Reggaeton of andere stijlen.